20210511_220809_0000

Detta är ett blogginlägg

Välkommen hit! 
Här kommer jag berätta lite om vad jag gör i företaget. Om allt från formgivning och layouter till tryck och montering av dekor. 
I år är det tio år sedan jag startade, och jag har lärt mig så mycket under resans gång. Jag är så tacksam för alla kunder jag fått nöjet att träffa och lära känna genom åren. :) 

Det senaste året har dock varit en utmaning - mitt tuffaste år som företagare. Men jag vet att jag inte är ensam. Pandemin har gjort det svårare på så många plan. För de allra flesta. Dels har man inte kunnat ses som man vill och brukar, sedan har det varit svårare med leveranser, samtidigt som priserna har gått upp. Men jag står på benen än, tack vare mina fantastiska kunder! 
Nu välkomnar vi nya tider, även om vi fortsätter vara försiktiga och rädda om varandra och oss själva. Ta hand om dig!