Hemsida header okt (3) - kopia


Vad är framgång för dig? Är det att tjäna pengar, synas och att vara "lyckad" i andras ögon? Är det att ha en professionell fasad - som kan vara riktigt jobbig att hålla upp. De flesta vill ju inte tappa ansiktet och behöva visa att man är osäker på det man är "proffs" på... 

Kanske är det motsatsen som tilltalar andra... Att vi är ödmjuka och äkta. Att vi är öppna om våra tillkortakommanden. Kanske det är bättre än den där fasaden? Jag tror det. 

För en själfull person blir en sådan mask bara en begränsning att bära på, och man förlorar motivationen och kreativiteten till slut... meningen med det man gör. Tryggheten och sanningshalten i vårt företagande speglas alltid i vårt eget varande. Det kommer trots allt vara vårt bästa varumärke, att vi är behagliga och resonabla ~ på ett naturligt sätt.
Att vi brinner för det vi gör och vill förmedla. 
Ögonen säger allt. 

Om jag får berätta lite om mig själv och hur jag ser det, så är framgång någonting helt annat än att stå i rampljuset.
I mina ögon är det människan inom oss som är viktig. Vad vi utstrålar. Om jag har ett djup och en ödmjukhet. Om jag är medmänsklig, och jordnära. Om jag trivs med det jag gör. 

Ett framgångsrikt liv för mig handlar om att få leva ett liv fyllt av mening, där man får dela med sig av sin passion. Där man får visa sig osäker och sårbar, men där man är ärlig och sann. Där man är ödmjuk och tillmötesgående. Där man är sitt bästa jag, och gör sitt bästa. 

Jag vill få bidra i den mån jag kan, till andra människors välmående och utveckling. Genom att vara personlig, i mitt yrke. Genom att göra det jag är bra på. Låta mina kunder/medmänniskor känna samhörighet ~ där allt inte är så materiellt, formellt och ytligt. Där vi förstår varandra. Där inga frågor är dumma. 

Genom att vara lyhörd och använda mina kunskaper, vill jag bidra till människors utveckling, oavsett om det handlar om småföretagande eller att leva ut sin dröm, kanske i form av en hobby
på sidan om.

Att våga plocka fram sig själv, och spegla
den man är, i det man gör. Det blir vårt bästa personliga varumärke. 


Oftast är det inre rädslor som gör att vi inte vågar ta steget... steget utanför vår "comfortzone". Men vi kommer heller ingenstans om vi bara väntar på rätt tidpunkt eller en förändrad livssituation. 
Den dagen kommer aldrig. Sorry to say...
 Vi måste aktivt våga ta steget. Leva ut vår passion och det vi tror på. 
En bra början är att omge sig av människor
som tror på oss.

Sikta på månen och kasta dig ut!
- det värsta som kan hända är att
du hamnar bland stjärnorna. 


~ Miriam ~

 

Dagliga affirmationer, dagbok och tankar

 13 oktober 

12 oktober 2021