Hemsida header okt (3) - kopia

Äntligen!

Nu har jag landat. På den plats jag hör hemma med allt som är jag. Min familj, mina hästar OCH mitt företag, och det känns helt rätt!
Jag har under allt för lång tid känt mig splittrad, då jag jobbar fler nätter nu som undersköterska än tidigare, samtidigt som jag driver firman. 
Men nu, kära kunder och besökare, från och med 1 april har jag allt på samma plats vilket kommer underlätta på alla vis. 
För er blir det ingen skillnad, annat än snabbare service! Win win för alla liksom! 

Hösten är här och kanske har vi nu tid att fundera på företagets marknadsföring ...
Vad passar bättre än en fordonsdekor? Din reklampelare på hjul!
Mycket billigare än att annonsera i tidningen, och sitter så länge du vill. 

Ta hand om er ... och välkommen med era förfrågningar. Svarar jag inte på telefonen så prova på mail eller sms. Kanske jag slumrar några timmar efter jobbnatt bara, och har ljudet avstängt. 
Jag är snart tillbaka i verkligheten och vill gärna höra från dig!     

 Kram från mig!                            
 

Vad är framgång? Är det att tjäna pengar, synas och att vara "lyckad"?
Är det att ha en professionell yta - att vara saklig och kunnig?
Eller är det att vara sig själv, där man ser sig själv, sin potential och erfarenhet som sitt bästa redskap.
Kanske framgång inte handlar om pengar i första hand. Utan om allt vi får uppleva och ta med oss på vägen, i våra möten med människor. Där vi använder vårt egna personliga varumärke, där vi är äkta och genuina.


För en själfull person måste vår drivkraft komma från hjärtat. Sanningshalten i vårt företagande måste speglas i den vi är. Det kommer vara vårt bästa varumärke ~ att vi är oss själva, behagliga och resonabla ~ på ett naturligt sätt. Vi kan inte vara enbart sakliga. Då tappar vi vår passion, och vi kommer inte kunna övertyga någon. Vi kan bara sälja om det har ett innehåll vi tror på.

För mig är framgång någonting helt annat än att stå i rampljuset.
I mina ögon är det människan inom oss som ska stråla, när vi gör det vi älskar.
För människorna vi möter kommer kunna se...
om vi har ett djup och en ödmjukhet, eller bara en fasad. Om vi är medmänskliga och jordnära, eller försöker verka vara lite bättre. Om vi trivs med det vi gör, eller om vi gör det bara för pengar och ära.

Genom att vara lyhörd och dela med mig av min kunskap, så vill jag bidra till mina kunders utveckling. Oavsett om det handlar om företagande eller att leva ut sin dröm i form av en hobby. Det ska inte kosta en förmögenhet att ta fram en logga eller något annat i reklamsyfte. 

☆☆☆☆☆

Cold Creek 
~ det lilla företaget
med det stora hjärtat!


☆☆☆☆☆
 

Dagliga affirmationer, dagbok och tankar

Välkommen höst! 
Den här sommaren gick så snabbt. Med bara tre nätter semester på hela sommaren och en hel del jobb, så blev jag lite snuvad på konfekten känns det som. Hi hi! Men men, den som spar han har. Jag tar ut några veckor höstsemester istället, och beger mig ut i skog och mark med hunden. Med vår Goldenretriever-valp som kom till oss första helgen i juli. Världens finaste Texas! Sedan händer det en hel del på gården med just nu. Flera nya hästar ska flytta in hos oss! 

Sommaren är här! ☀️
Så underbart med de varma sommarkvällar vi haft och hoppas få uppleva fler av. Jag kommer jobba i företaget hela sommaren, så varmt värlkommen att höra av dig om du behöver ha något i tryckväg.
// Stor kram Mia

 13 oktober 

12 oktober 2021