13576086-fA8pD

Om mig...

Jag hade länge haft en dröm.
En dröm om att få skapa och vara kreativ.
På heltid. Gärna kunna jobba hemifrån då barnen var små.
För jag har alltid älskat att skapa, fota, baka, att mixa text med bild, att måla och att få förverkliga de ideér jag har inom mig. Jag har ritat allt från födelsedagskort till stora husprojekt och har även fått se det växa fram.
En sån fantastisk känsla! 
Fjällstugan vi byggde blev mitt paradis på jorden...

Efter att ha jobbat som undersköterska i flera år, vilket jag verkligen trivdes med, så bestämde jag mig ändå för att sadla om. Detta berodde till stor del på barnen...på att jag ville få möjlighet att själv kunna styra mina dagar och tider och inte vara tvingad till de obekväma tider vårdjobbet ändå innebar. Jag ville kunna vara med barnen på julaftonskvällen om jag ville det. Åtminstone när de var små.
Det var en av anledningarna till att jag började köra lastbil i f.d makens företag. 
Detta gjorde jag sedan i 3 år, samtidigt som vi öppnade butik och startade upp försäljningen på gården...
- en verksamhet som innebar bl.a försäljning av traktorer,  jordbruksredskap, fyrhjulingar, batterier, oljor och reservdelar.

På gården hade vi även en egen liten lantgård med hästar, minikor (Dexterkor), får, getter, höns, kaniner, katter och två hundar. Djur har alltid varit en viktig del i mitt liv. Ända sedan barnsben. 
Därav föddes även ideén att starta ett lantcafé, på gården. Det var mycket jobb för att få det godkänt och jag gick kurser och utbildningar.
Men ansträngningarna gav resultat och det lockade många besökare att kunna ta en kopp kaffe och en hembakt gokaka, samtidigt som de kunde titta på både maskiner och vår mysiga lilla lantgård. 
Cafét och gården blev snabbt ett populärt utflyktsmål, särskilt av barnfamiljer, och jag fick tillslut lite svårt att hinna med allt under dessa intensiva veckor varje sommar. Men med lite hjälp så lyckades jag hålla ihop alla bitar, och jag älskade det! Det var det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv!  

Men för att även vara sysselsatt vintertid så startade jag ett reklamtryckeri, vars hemsida ni nu tittar på! 
Det var en utmaning och jag var tvungen att lära mig massor på kort tid och med små barn runt fötterna. Men det gick över förväntan och jag har fått så mycket positiv feedback och energi av mina kunder och alla fantastiska människor i min närhet! Vad gjorde jag utan er!

Det är nu sex år sedan jag startade, och jag har inte ångrat det en sekund! 
Det här är verkligen så roligt och utvecklande och det finns inget som gör min dag så enormt som att få höra att mina kunder är nöjda och glada! 

Ni får mig att älska mitt jobb ännu mer!

                                                                                                                                        / Mia 
 

Här har många café- och lantgårdsbesökare suttit och tagit en kopp kaffe under de fyra år jag hade cafeét i drift. Idag finns inget av just den verksamheten kvar, men så många roliga minnen finns kvar...
Tack för dessa fantastiskt roliga år och för all positiv respons vi fick!